Erciş Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağın gereksinim duyduğu tüm bilgileri etkili bir şekilde kullanabilen, toplumun ve bireyin sağlığına öncelik veren, sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılayan, hizmet verdiği bireylerin memnuniyetini sağlayan lider bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çağın gereksinimlerine uygun bir eğitim sunmak amacıyla buradayız. Türk toplumunun kültürel değerlerine ve ahlaki ilkelerine duyduğumuz saygıyla, nitelikli bireylerin yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda çevremize yönelik eğitim hizmetleri sunarak topluma katma değer sağlamayı amaçlıyoruz. İş ve okul ortamını, bireylerin severek ve istekle katılımını sağlayabilecekleri bir düzeye taşıyarak geleceğe yönelik en nitelikli bireyleri ve sağlık profesyonellerini yetiştirmek için buradayız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Okulumuza bağlı bir kız öğrenci pansiyonu mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak Ortaöğretim Projeleri ve 4006 Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Tübitak Ortaöğretim Projeleri ve 4006 Tübitak Bilim Fuarı

WEB - https://ercislokmanhekimmtal.meb.k12.tr

Adres - KIŞLA MAH. ÇINARLI CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1

Öğretim Şekli :Uygulamalı, Karma

Yerleşim Yeri - Okulumuz, şehir merkezine 1 kilometre mesafededir. Çevremizde, Erciş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Erciş Fen Lisesi, Erciş Sosyal Bilimler Lisesi ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Erciş Bölge Müdürlüğü gibi önemli kurumlar bulunmaktadır.

Adres - KIŞLA MAH. ÇINARLI CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1

Ulaşım Okulumuza yürüyerek veya şehir içi otobüslerle ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, şehir merkezine 1 kilometre mesafede bulunmaktadır.